Onze heerlijke hamburgers!

Afgelopen najaar hebben wij op het Pluk- en Oogstfeest in Mill gestaan. Om iedereen kennis te laten maken met ons vlees hebben we speciaal voor die dag hamburgers laten maken zodat iedereen laagdrempelig kon proeven waarom dit vlees nou zo lekker is en hoe mals en sappig het wel niet is. Want als zelfs een simpele hamburger al lekker is, hoe moet die biefstuk dan wel niet smaken?

De hamburgers waren een daverend succes en de vraag kwam dan ook steeds vaker of het mogelijk was om ‘die lekkere hamburgers’ te bestellen. Daarom hebben we besloten om vanaf nu de hamburgers in ons assortiment op te nemen.

Ze zijn zoals u van ons gewend bent gevacumeerd en zitten per 2 verpakt. U kunt de pakketjes los bestellen maar ook als aanvulling op een bestaand pakket. Een pakketje van 2 hamburgers kost €3,50.

Wilt u ze eens uitproberen? U kunt ze gemakkelijk bestellen via het bestelformulier of via ons e-mailadres info@uitdepeel.nl . Maar u kunt uiteraard ook een berichtje sturen of bellen naar Roel: 06-51877951.

De stand tijdens het Pluk- en Oogstfeest.